Värmepumpsskydd skyddar din värmepump

Jag vill veta mer

3 enkla steg för att skydda din värmepump

Kontakta oss

Inom 1-3 dagar från din förfrågan ser vi till att en av våra projektledare kontaktar dig och hjälper dig att hitta ett värmepumpsskydd som passar just dina behov.

Beställ

Efter att vi har identifierat vilket värmepumpsskydd som passar din pump bäst, så är det dags att lägga en order. Kort därefter levereras ditt nya värmepumpsskydd.

Montering

Ingen montering behövs! Du lägger bara på värmepumpsskyddet på din värmepump efter att du målat det, kanske med husets färgkulör. Du har nu en skyddande huv som smälter in i miljön.

Värmepumpsskyddet garanterar säker drift och bra prestanda.

Vårt värmepumpsskydd gör att värmepumpens utedel inte utsätts för väder och vind. Värmepumpskyddet garanterar säker drift och bra prestanda.

Värmepumpsskyddet är konstruerat för att passa de allra flesta luft/luft-värmepumparna på marknaden. Har din värmepump ett avvikande format, skräddarsyr vi ditt värmepumpsskydd efter din modell eller de mått du skickar. Kontakta oss för prisuppgift på värmepumpsskydd för de större luft/vatten-värmepumparna.

Värmepumpsskyddet väger 14-25 kilo (det senare för större luft/vatten-värmepumpar) och levereras isärtaget för billigaste fraktkostnad. Det enda som krävs för montering är 7-10 minuter av din tid samt en stjärnskruvmejsel.

Såväl tillverkning som efterkontroll av värmepumpsskyddet sker helt manuellt, vilket gör att vi kan garantera en väl genomtänkt och välgjord produkt.

Skivan som vi tillverkar värmepumpsskyddet av har god motståndskraft mot väder och vind och tål det mesta när den är målad. Det är därför viktigt att du målar ditt värmepumpsskydd för bästa tålighet. Läkten och listerna är tillverkade av vanligt svenskt trä, vilket innebär att de också måste behandlas för att tåla vårt varierande klimat.

Vi rekommenderar att du målar hela värmepumpsskyddet med vanlig utomhusfärg, gärna med flera strykningar. Har du färg över från de du målade husets ytterväggar, passar den utmärkt. Du förlänger värmepumpsskyddets liv samtidigt som du förskönar din väggs helhetsintryck, du slipper se värmepumpens ”plåtskal” och slangar.

Jag vill veta mer om värmepumpsskydd:

Ingen montering behövs!

Värmepumpsskyddet är så konstruerat och väl balanserat, att någon fastmontering på värmepumpen eller på husväggen inte behövs. Du lägger bara på värmepumpsskyddet på din värmepump efter att du målat det, kanske med husets färgkulör. Du har nu en skyddande huv som smälter in i miljön över din värmepump.

Efter att ha hört talas om en stöld av ett värmepumpsskydd, trot eller ej, så tipsar vi numera om att man kan låsa fast det med ett billigt wirelås för cyklar. Du borrar bara ett lämpligt hål i nederkanten på ena gaveln och trär igenom låset och låser fast ditt värmepumpsskydd i ramen som håller upp din värmepump.

Vi kan leverera de flesta storlekarna inom en vecka från order. De problem vi har idag är de större värmepumpsskydden till luft/vatten-värmepumparna, där leveranstiden tyvärr kan bli upp till fjorton dagar beroende på modell eller måttangivelser.

värmepumpsskydd

Skräddarsy ditt värmepumpsskydd!

Om din värmepump har ett ovanligt mått, hör av dig så kan vi skräddarsy ditt värmepumpskydd.

Vårt värmepumpskydd DELUXE Normal har innermåtten B 90 x H 65 x D 37 cm och passar till de flesta värmepumparna. Värmepumpskyddet DELUXE Plus passar större värmepumpar och värmepumpskydd för extra avvikande pumpmodeller tillverkas efter modell eller måttangivelser.

Skivan som vi tillverkar värmepumpsskyddet av har god motståndskraft mot väder och vind och tål det mesta när den är målad. Det är därför viktigt att du målar ditt värmepumpsskydd för bästa tålighet. Läkten och listerna är tillverkade av vanligt svenskt trä, vilket innebär att de också måste behandlas för att tåla vårt varierande klimat.

Vi rekommenderar att du målar hela värmepumpsskyddet med vanlig utomhusfärg, både ut och invändigt, gärna med flera strykningar.

Mätinstruktioner

Vi på Värmepumpskydd.se har måtten för de allra flesta värmepumparna på marknaden, men för säkerhets skull bör alla kunder mäta sin egen pump innan beställning av ett värmepumpsskydd. Måtten du har fått meddelar du oss när du kontaktar oss eller beställer ditt värmepumpsskydd.

Här följer några enkla steg hur du mäter din värmepump. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Gör som så många andra redan har gjort – skydda din pump med ett värmepumpsskydd!