Gör som så många andra!

Skaffa ett värmepumpsskydd från oss!

Jag vill höra mer

Några ord från våra nöjda kunder
Så, nu är kåpan/huven till luftvärmepumpen på plats… strålande !

Nu låter den betyyydligt mindre vilket jag hoppas våra grannar kommer uppskatta… jag kommer då göra det!

Torben

Min svärfar hånade mig för snart två år sen när jag köpte det där billiga skyddet till min värmepump. Men redan första våren när vi tog en fika på gräsmattan, kom ett litet hummande när han motvilligt erkände att den var kanske snyggare än ”plåtlådan”.

Jag hade målat den med husets färg. Nu har både den något tjurige gubben och min brorsa köpt varsitt. Hur länge dom håller vet vi ju inte, men dom ser fortfarande ut som nya.

Krille

”Undrande Eskil i Jönköping” vi varken censurerar inläggen eller lämnar ut våra kunders namn eller adresser. Vill du skriva några rader till vår hemsida så underteckna bara med en signatur.
Svar från oss på Värmepumpskydd.se

Den däringa debattn på värmepumpforum sa fäll inte så mycke varken till häll ifrån. Så jag tog ett allvarligt samtal mä han som montere pumpen min.

Han erkänne att dä va bra mång som köpt en huv ta däck och han hadd inte sett nån nackdel mä dom. De meste motstånde mot dom va fäll att leverantöran int feck namne synle dom meste reklamen och dä kan je bjö på. En måle huv e ju bra mycke snyggar än plåtskalet.

Rätt så nöjd

Leverantörerna får säga vad dom vill, jag ser hellre på mitt målade värmepumpskydd än på deras plåthuv även om de missar reklamen. Storleken på värmepumpskyddet är så pass tilltagen och med de nyare större luftspringorna märks ingen skillnad på luftströmningarna.
Nöjd Svenne i Köping

Jag köpte i höstas ett av era skydd till min Ahlterma luft/vatten värmepump, visserligen sa leverantören att man inte skulle göra de. Hittills har jag inte sett nån nackdel, men jag har sluppit att se snödrivorna över pumpdelen. Sen jag målat de så ser de rätt skapligt ut.
Jämtlänning